Stefanie Bussing

1012192_207434832713611_121733199_n webversie

Foto door: Vesna Zuuring van Zie haar

Mijn naam is Stefanie Bussing, de drijvende kracht achter Counselingpraktijk ‘Be all you can Be’ en Healingpraktijk ‘The Reconection® ~ Essentie van Zijn’. Het is mijn intentie mensen te begeleiden in hun groei naar een vitaal leven, waarin ze in vrijheid hun volledige potentieel kunnen verwezenlijken. Hierbij richt ik me specifiek op mensen met vragen rondom persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit in werk en organisatie en vragen rondom het leven met kanker.

In mijn begeleiding help ik mensen bij het vinden van een nieuw perspectief in situaties waarin zij zich uit het lood geslagen voelen. De ervaring leert dat wanneer we dezelfde situatie vanuit een ander perspectief bekijken er nieuwe mogelijkheden kunnen ontstaan. Het helpt bij het hervinden van onze innerlijke kracht en balans en kan tevens het begin zijn van een transformatie in ons leven.

The Reconnection® en Reconnective Healing® bieden hierin, in mijn ervaring, een zeer waardevolle bijdrage. Het herstelt de innerlijke balans en verbinding met wie we in essentie zijn.

Het is vanwege deze kwaliteit en tastbare (eigen) ervaringen dat ik deze vorm van healing graag bij de mensen onder de aandacht breng. Dit is ook de reden om deze blog te starten en met jullie mijn ervaringen met Reconnective Healing en The Reconnection op deze wijze te delen.

Kijk voor meer informatie ook eens op mijn website of mail/bel naar
stefanie@thereconnection-haarlem.nl / 06 48 10 27 16.

Graag tot ziens.

Stefanie Bussing, Practitioner Reconnective Healing® en The Reconnection®

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s